ShoutBox για να τα λέμε...


Free shoutbox @ ShoutMix

Welcome Peoples!!!...

Καλώς ήρθατε στο φτωχικό μου!!!... Με μια γρήγορη περίληψη σύντομα εδώ θα μπορείτε να βρείτε ότι θέλετε να δείτε!... Και όταν λέω οτιδήποτε, εννοώ οτιδήποτε!... Θα ασχολιθώ με διάφορα θέματα εδώ και ίσως γράψω και τίποτα προσωπικές σκέψεις... Πάντως είστε ευπρόσδεκτοί να δείτε και να σχολιάσετε ότι θέλετε!... Good Cyber Surfing Guys!... :D

System Of A Down

Loading...

The Prodigy

Loading...

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007

You Must Play Them...

Ok... Δεν ξέρω αν εσείς καίγεστε με τίποτα PC Games, πάντως εγώ έχω καρβουνίασει... (That's plaka... ^^ )...

Για να μπώ στο θέμα έχω να παρουσιάσω 2 νέους φοβερούς τίτλους στον χώρο των PC Games.
Το πρώτο είναι το πολυαναμενόμενο Lord Of The Rings Online και το κορυφαίο Strategy, μια ακόμα συνέχεια της σειράς, το Command And Conquer 3: Tiberium Wars.

Για να τα δόυμε ένα ένα...


Lord Of The Rings Online
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία φανταστικής περιπέτειας όλων των εποχών με χιλιάδες θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, στα περιβάλλοντα της Μέσης Γης, σε μια μάχη ενάντια στης δυνάμεις του Witch-king της Angmar.

Το Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar επιτρέπει στους παίκτες να “σφυρηλατήσουν” ηρωϊκές κληρονομιές στον πόλεμο της Μέσης Γης. Θα ζήσουν μια εμπειρία στο φανταστικό κόσμο του Tolkien όπου θα εδραιώσουν τη φήμη τους, θα ανακαλύψουν και θα χρησιμοποιήσουν θρυλικά όπλα σε στρατηγικές μάχες, πολεμώντας μόνοι τους ή με την Συντροφιά...

Αυτό το παιχνίδι συνδέει το θρυλικό Eriador, συμπεριλαμβανομένου του ποιμενικού Shire, το Elven τμήμα του Rivendell, το αγροτικό Bree κ.α. Καθώς τα εδάφη της Μέσης Γης είναι στο έλεος μιας αυξανόμενης απειλής από το σκοτεινό βασίλειο του Angmar, μόνο όσοι έχουν γενναία καρδιά μπορούν να σταματήσουν την άνοδο του Sauron.

· Γίνετε ήρωας: δείξτε στον κόσμο το θάρρος σας και ρισκάρετε τη ζωή σας για να προστατέψετε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους. Συνδυάστε τάξη, φατρία, χαρακτηριστικά και δημιουργήστε τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με τη Συντροφιά ενάντια στο κακό στην εκστρατεία σας στο Eriador. Δουλέψτε σαν ομάδα, χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας για να κερδίσετε στρατηγικά πλεονεκτήματα.

· Ανεπτυγμένος κόσμος: μοναδική τεχνολογία επιτρέπει σε κάθε παίκτη να αφήσει το σημάδι του μέσα στον κόσμο. Σώστε ένα χωριό Hobbit, καθαρίστε ένα ορυχείο Dwarven ή ένα ξέφωτο Elven. Η δύναμη είναι στα χέρια σας να αλλάξετε τη μοίρα ολόκληρων βασίλειων.

· Επιλέξτε την καταγωγή σας: ακολουθείστε τα βήματα του αγαπημένου σας Tolkien ήρωα. Επιλέξτε μια φατρία από τις Human, Elves, Dwarves και Hobbits. Βάλτε το δικό σας σημάδι στην ιστορία.

· Ξεκλειδώστε τα μυστικά της Μέσης Γης: εξερευνήστε το ποιμενικό Shire, περιπλανηθείτε στο τρομακτικό Barrow Downs, επισκεφθείτε το καλαίσθητο Rivendell, περπατήστε κάτω από τον σκοτεινό ουρανό του Old Forest, ζήστε την περιπέτεια στα βάθη της Moria και ανακαλύψτε πολλές άλλες περιοχές πλήρως πραγματοποιημένες από την «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού».

· Κλασικοί χαρακτήρες: πάρτε μέρος σε μάχες ενάντια σε Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights και Nazgûl. Συναντήστε τους Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, τον Dúnedain, ακόμα και μέλη της ίδιας της Συντροφιάς.

· Σφοδρές μάχες: αγωνιστείτε καθώς θα αυξάνονται οι ικανότητές σας και θα κερδίζετε στρατηγικά πλεονεκτήματα. Το παιχνίδι ανταμείβει όσους ενώνουν τις δυνάμεις τους...Command And Conquer 3: Tiberium Wars
Oι σειρές Command & Conquer Tiberian, Red Alert και Generals δεν ήταν αρκετές για να χορτάσουμε! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Το Command & Conquer 3 Tiberium Wars έφτασε και είναι έτοιμο να σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας!!!

Βρισκόμαστε στο έτος 2047 και το Tiberium (εξωγήινη ουσία που έχει μολύνει τη γη) διαδίδεται με γρήγορους ρυθμούς. Οι GDI (μία συμμαχία υψηλής τεχνολογίας που αποτελείται από τα πιο προηγμένα έθνη του κόσμου-Global Defense Initiative) μάχεται για να περιορίσει το Tiberium ενώ ο Kane, ο μεγαλομανής ηγέτης της Αδελφότητας των NOD, έχει άλλα σχέδια για τη γη...Ανάμεσα τους μπλέκεται και ένας τρίτος, ένα εξωγήινο είδος οι Scrin...!

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι τέλεια, το σενάριο φανταστικόκαι η εξέλιξη των μαχών κρατάει την αγωνία σε υψηλά επίπεδα.Υπάρχει τεράστια ποικιλία μονάδων (από Fire Hawk Bombers, Predator Battle Tanks, Pitbulls, Carriers, μέχρι Mammoth Tanks, V-35 Transports και Venom Scout Aircrafts, Avatar Mechs, Orcas, Scorpion Tanks,Venoms κ.α) καθώς επίσης και κτιρίων (από Construction Yards,Powerplants, Barracks, Air Towers, Guardian Cannons και Space Command Uplinks, Operations Centers, Secret Shrines, Disruption Towers μέχρι Obelisks of Light, Laser Turrets, SAM Turrets κ.α)

Ο ήχος είναι φανταστικός και ο χειρισμός δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.
Για να παίξετε το παιχνίδι θα χρειαστείτε να έχετε Windows XP ή Windows Vista (μόνο η 32bit έκδοση υποστηρίζεται) και το ελάχιστο 2.0 GHz επεξεργαστή, 512 MB μνήμη, 1.4 GB ελεύθερο χώρο στο δίσκο και 64MB κάρτα γραφικών. Μια χαρά δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: